שחזורי ראיונות עבודה -> Neogames interview .net test
  • Neogames interview .net test
  • ע"י: eros_moore
    does anybody know the content of Neogames interview .net test?
  • ע"י: 1_אורח_כללי
    האם תוכל לפרת יותר מה יהיו השאלות בASP.NET בבקשה ?
    שאלון טכני שיש שעה אחת למלא אותו: בהתחלה שאלות פשוטות על SQL: מה ההבדל בין LEFT JOIN \ JOIN איך לכתוב פונק SELECT COUNT(DISTINCT columns) FROM table שאלות C#: מה הרעיון של OOP ? מנה תבניות עיצוב מוכרות. שאלות על ASP.NET מה הוא STATE VIEW למדל משחק בינגו ולכתוב את אלגוריתם המשחק לפי חוקים שניתנו (חוקים רגילים של בינגו אפשר לבוא עם משהו מוכן.
    האם תוכל לפרת יותר מה יהיו השאלות בASP.NET בבקשה ?
    יש למישהו עוד שאלות? "נעפ » 13 מאי 2014, 12:12" מה שאלו אותך ?
    למשהו יש שאלות עדכניות יותר?? ד ח ו ף
    האם היו עוד שאלות במבחן?
    כתוב פונקציה שמבצעת REEPLACE
    שאלה נוספת מה זה SEALED CLASS
    שאלות מ= דצמבר 2012 1. מה זה BOXING 2. מה זה immutable 3. מה עדיף להשתמש STRING או STRINGBUILDER
    אני עברתי לשלב הבאה גם הייתה שם שאלה לסנן מערך שיהיה השוכן הכי גדול מימין למשל 3348456 התוצאה 6666 888
    How will you identity which event in the ASP.NET Web page life cicle takes the longest time to execute? In OOP What is Early binding and late binding? Write a function which receives an input parametr called max and returns an array of all the prime numbers in the range of Explain how PostBack work, on both the client-side and server-side. Write a short code showing how to bind an ArrayList to a DropDownList? Describe the page life cycle
    הייתי היום בראיון בחברה למשרת מפתח net. המבחן הוא בכתב וישנן כ-15 שאלות. השאלות שאני זוכר הן כאלו: 1. מה זה ViewState? והיכן הוא נשמר? 2. מה ניתן לעשות בשביל שדפי האתר יעלו מהר יותר? 3. מה זה Function Overloading? 4. מה ההבדל בין Abstract לבין Interface? 5. מה זה Function Overriding? 6. מה הם סוגי הגדרות ה-Session ב-ASP.NET והיכן כל אחד מהם נשמר? 7. כתוב פונקציה אשר מקבלת כפרמטר את מספר האיברים במערך ומחזירה מספרים רנדומליים בלי שתהיה חזרה של אותו מספר. 8. מה ההבדל בין Inner Join לבין Left Join? 9. מה זה Impersonation? זה מה שאני זוכר. בהצלחה לכולם.
    גם אנח אשמח לקבל מידע על ראיון למשרת QA בחברת NEO GAMES. תודה מראש לכולם ...